marți, 17 februarie 2009

2-1 sau... 2-2?

Marţi după-amiază, pe terenul de la Băneşti, acoperit cu un strat subţire, a avut loc partida amicală dintre AS Băneşti şi Unirea Câmpina. Cele două echipe s-au înhămat la treabă, la fluierul arbitrului câmpinean Ştefan Călăraşu. Încă din minutul 3 a început show-ul. Vane a înscris, dar arbitri au considerat că jucătorul se afla în ofsaid şi au anulat reuşita câmpineanului. Până la pauză, băneştenii au înscris prin Filote (16) şi Iancu (38). În minutul 70, Vane a înscris din nou, golul fiind de această dată validat. La finalul partidei, antrenorul formaţiei Unirea Câmpina, Marius Pălănceanu, ne-a declarat: "Sunt mulţumit de implicarea fizică a jucătorilor mei, mai ales că a fost un teren destul de greu. Din punctul meu de vedere, jocul s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 2-2, golul lui Vane din minutul 3 fiind perfect valabil".
Unirea Câmpina a evoluat în formula: Cosmineanu - Gratie, Flaidăr, Neagu, Cârstei - Năstase, Ungureanu, Basma, Burlacu - Vane, Drăgan. Au mai jucat: Păpuşoiu - Ţigănuş, Nichifor, Stoica, Coman, Constantinescu.
Unirea Câmpina îşi continuă stagiul de pregătire centralizată de la Casa Tineretului, vineri, la încheierea sa, urmând a se disputa un nou joc amical, de la ora 15.30, cu formaţia CS Floreşti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu