marți, 24 februarie 2009

Scandal la AJF Prahova

De două zile în "Gazeta Sporturilor" se derulează ceea ce pare a fi un adevărat serial pe tema neregulilor care se produc la AJF Prahova. Dezvăluirile sunt extrem de documentate, la originea lor aflându-se Constantin Dumitru, fostul statistician al AJF Prahova, cel care a plecat de la forul condus de Silviu Crângaşu, tocmai din cauza acestor probleme.
"Mii de cartonaşe galbene radiate în ultimele două sezoane. Falsuri în legitimaţii. Duble legitimări. Încasări de bani fără chitanţe. Ierarhii date peste cap. Ameninţări directe la integritatea fizică. Asta e ceea ce se practică la AJF Prahova!" - a declarat pentru "Gazeta Sporturilor" Constantin Dumitru. La rândul său, preşedintele AJF Prahova, Silviu Crângaşu a declarat sursei citate: "“Dumitru a fost reclamat la Poliţie pentru abuz de încredere. A fugit cu baza de date a AJF. Ne-a şantajat pentru mărirea salariului”.
Totula a juns şi la urechile mai marilor FRF, care deocamdată nu au reacţionat, preferând să-şi ia măsuri...
Cine are sau nu dreptate în acest caz? Oricine a avut de-a face cu fotbalul judeţean din Prahova ştie cum stau lucrurile... Cine are ceva de adăugat pe această temă, îl aştept cu comentarii...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu