sâmbătă, 18 aprilie 2009

Câteva meciuri interesante din Europa

sâmbătă, 18 aprilie, ora 18.00, Celtic Glasgow - FC Aberdeen
Poate cea mai interesantă partidă a etapei din Scotish Premier League, pentru că opune formaţiile clasate pe locurile 1 şi 4. În plus, rivalitatea dintre Glasgow şi Aberdeen este proverbială pentru fotbalul scoţian. În condiţiile în care Celtic nu poate risca nici un pas greşit, simţind în ceafă răsuflarea tot mai apropiată a rivalilor de la Rangers, se anunţă un meci interesant. Partida va fi arbitrată de Douglas McDonald, un arbitru de 44 de ani, purtător al ecusonului FIFA din anul 2000. La Glasgow se anunţă un cer mai mult senin şi o temperatură de 13 grade.
sâmbătă, 18 aprilie, ora 21.30, Juventus Torino - Internazionale Milano
Derby-ul din Serie A, pentru că aceste echipe se află pe locurile 2 şi, respectiv, 1. Nu numai poziţia din clasament este importantă, dar rivalitatea dintre cele două grupări este prezentă, indiferent de locurile oucpate la un anumit moment dat de cele două grupări în clasament. Partida de pe "Stadio Olimpico" din Torino a fost încredinţată unuia dintre cei mai experimentaţi cavaleri ai fluierului din Italia, Stefano Farina, un arbitru de 47 ani, purtător al ecusonului FIFA în perioada 2001-2007. La Torino vor fi condiţii de ploaie şi o temperatură de 13 grade.
duminică, 19 aprilie, ora 17.30, PSV Eindhoven - Ajax Amsterdam
Unul dintre derby-urile clasice ale Olandei, nu reprzintă astăzi un derby în adevăratul sens al cuvântului, având în vedere că PSV este doar pe locul 5, în vreme ce Ajax ocupă ultima treaptă a podiumului. Totuşi, orgoliile sunt mari, astfel încât sunt toate preimizele să putem vedea un spectacol pe cinste. Partida de pe "Philips Stadium" va fi arbitrată de Jan Wegereef, un arbitru de 47 de ani, care a deţinut ecusonul de arbitru internaţional între anii 1992 şi 2007. La Eindhoven se anunţă un cer senin şi o temperatură la ora jocului de 18 grade.
duminică, 19 aprilie, ora 22.00, Girondins Bordeaux - Olympique Lyon
Parcă niciodată campionatul Franţei nu a fost atât de interesant ca actuala ediţie, astfel încât toate meciurile în care sunt implicate primele patru - cinci formaţii pot determina viitoarea campioană din Hexagon. La Bordeaux se vor întâlni ocupantele locurilor 3 şi 2, ambele având şanse reale la titlu. Partida a fost încredinţată arbitrului Stephane Bre, un arbitru de 43 de ani, fost purtător al ecusonului FIFA. la Bordeaux vor fi condiţii de ploaie şi o temperatură de 10 grade.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu