vineri, 15 mai 2009

Meciuri interesante în Europa

Glasgow Rangers - FC Aberdeen, sâmbătă, ora 14.30
Rangers şi Celtic continuă cursa cap la cap pentru un nou titlu de campioană a Scoţiei. Pe "Ibrox Park" vine una dintre formaţiile de tradiţie din Scoţia, FC Aberdeen, care ocupă locul 5 şi se luptă pentru un loc în viitoarea ediţie a Europa League. Partida va fi arbitrată de Stuart Dougal, în vârstă de 47 de ani, care a figurat între anii 1996 şi 2007 pe lista FIFA. La Glasgow se anunţă condiţii de ploaie şi o temperatură de numai 12 grade.
Manchester United - Arsenal Londra, sâmbătă, ora 15.45
Reeditarea semifinalei Champions League. întâlnirea de pe "Old Trafford" este importantă nu atât pentru viitoarea campioană, cât pentru configuraţia clasamentului în partea sa superioară,c ele două echipe fiind clasate pe locurile 1 şi 4. Partida va fi arbitrată de Michael Dean, un arbitru de 41 de ani, aflat din anul 2003 pe lista FIFA. La Manchester se anunţă condiţii de ploaie şi o temperatură de 14 grade.
Olympique Marseille - Olympique Lyon, duminică, ora 22.00
Partida de pe "Stade Vellodrome" poate fi decisivă în lupta pentru titlu din Ligue 1, care consfinţeşte încetarea supremaţiei lyonezilor. Cele două formaţii ocupă locurile 1 şi 3, iar spectacolul pare garantat. Partida va fi arbitrată de Stephane Lannoy, un arbitru de 40 de ani, aflat din anul 2006 pe lista FIFA. La Marsilia se anunţă un cer mai mult senin şi o temperatură de 21 grade.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu