duminică, 24 mai 2009

Neşu şi Ghioane, noutăţile lui Răzvan Lucescu la prima convocare

Noul antrenor al echipei naţionale a României, Răzvan Lucescu, a anunţat deja jucătorii convocaţi pentru primul meci al său la cârma naţionalei, partida din 6 iunie, de la Marijampole, contra Lituaniei. “Stranierii” convocaţi de Lucescu sunt: Tiberiu Ghioane (Dinamo Kiev), Cristian Săpunaru (FC Porto), Mirel Rădoi (Al Hilal), Cristian Chivu (Inter Milano), Răzvan Raţ (Şahtior Doneţk), Mihăiţă Neşu (FC Utrecht) şi Ciprian Marica (VfB Stuttgart). Noutăţile lui Răzvan Lucescu ar fi Mihăiţă Neşu, dar mai ales Tiberiu Ghioane.
Tiberiu Ghioane revine la Naţională, ultima sa prezenţă sub tricolor fiind consemnată la 26 martie 2005, România -Olanda 0-2. Ghioane (27 de ani) este din anul 2001 la Dinamo Kiev, cu care a participat în acest an în preliminariile şi grupele Champions League şi apoi în Cupa UEFA, de unde a fost eliminată în semifinală de Şahtior Doneţk. În campionat, Dinamo Kiev se află pe primul loc, ultima prezenţă a lui Ghioane în campionatul Ucrainei fiind consemnată pe 23 mai, în partida FC Lviv – Dinamo Kiev, scor 0-1, Ghioane fiind marcatorul unicului gol.
Mihăiţă Neşu a mai fost convocat la o acţiune a echipei naţionale în această campanie, bifând toate cele 90 de minute ale partide Feroe – România, scor 0-1 (gol Cociş), în 10 septembrie 2008. Neşu se află cu FC Utrecht pe locul 9, fundaşul dreapta de 26 de ani, evoluând în 29 meciuri şi înscriind un singur gol, pentru formaţia la care a fost transferat în august 2008.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu