miercuri, 13 mai 2009

Silviu Crângaşu dă cu... HUO!!!

Recunosc că m-am uitat în fugă peste imaginile televizate de la incidentul din cadrul Adunării Generale a FRF dintre Mircea Sandu şi Ion Crăciunescu. Reamintesc că fostul arbitru a refuzat să primească o distincţie din partea preşedintelui FRF, întorcându-i spatele şi părăsind sala în fluierăturile şi dezaprobările asistenţei, favorabile în mod evident "Naşului".
Ei bine, colegul şi prietenul meu Dragoş Trestioreanu (http://sport.dragos-trestioreanu.ro/2009/05/12/ultrasii-prahoveni-ai-nasului-au-stat-la-galerie/) mi-a atras atenţia că în imaginile difuzate de gsp, pe ultimul rând al sălii "Ioan Chirilă" din Casa Fotbalului, printre cei care dau vârtos cu huo se află şi preşedintele AJF Prahova, Silviu Crângaşu. (pentru conformitate - http://www.gsptv.ro/viewVideo1.php?video_id=18365&title=B__lci_la_centenarul_FRF )
De ce a simţit nevoia Crângaşu să dea cu huo unui fost mare arbitru - al cărui gest l-am dezavuat public chiar pe acest blog - ar fi greu de spus. O fi simţit doar nevoia să se descarce faţă de unul dintre foştii şefi ai CCA? Sau doar a vrut să-i facă pe plac "Naşului"?
Cert este un singur lucru. Acesta nu poate fi preşedintele unui AJF, de oriunde ar fi el... Iar dacă din greşeală un astfel de om, care se comportă într-o astfel de situaţie ca ultimul beţiv ultras de la galerie, nu ar fi mai bine să ne lase în pace...?! Adică, SĂ PLECE! Sau, cu un limbaj mai academic SĂ DEMISIONEZE! Şi asta, repede!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu