luni, 27 iulie 2009

Unirea a făcut instrucţie cu Coruna, 7-1

Sâmbătă seara, pe stadionul "Rafinăriei", Unirea Câmpina a susţinut un joc amical în compania formaţiei Coruna Câmpina, care a activat în sezonul precedent în Liga C Prahova, la Proviţa de Sus. Partida a fost la discreţia formaţiei Unirea, care a reuşit să câştige cu scorul de 7-1 (4-1), prin golurile marcate de Coman (15, 51), Dinu (18, 21), Ungureanu (41, 54) şi Ţigănuş (67), în vreme ce pentru Coruna a marcat Hromei, în minutul 17.
Unirea: Păpuşoiu - Gratie, Cazan, Neagu, Brânzea, Burlacu, Ţigănuş, Dincă, Coman, Dinu, Ungureanu. Au mai jucat: Cosmineanu - Hodoiu, Ad. Vintilă, Fl. Stoica, Creţu, Vrânceanu, Constantinescu, Flaidăr. Antrenori: Marius Pălănceanu, Daniel Corcodel.
Jucătorii formaţiei Unirea Câmpina au intrat luni în cantonament la hotelul de la Casa Tineretului, având programate până sâmbătă, când se va încheia cantonamentul, trei partide amicale: miercuri, ora 11.00, la Filipeşti, cu Tricolorul Breaza; joi, ora 18.30, la Bordeni, cu Victoria Bordeni; sâmbătă, ora 10.30, pe stadionul "Rafinăriei", cu Petrolul Teleajen.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu