duminică, 16 august 2009

Unirea Câmpina a învins cu 3-1 la Vâlcăneşti

În prima etapă a noului sezon din Liga A Prahova, Unirea Câmpina s-a deplasat la Vâlcăneşti, unde a întâlnit formaţia locală Gloria. Dar gloria avea să fie - după 90 de minute de joc - a câmpinenilor, care au învins de o manieră entuziasmantă cu scorul de 3-1, prin golurile marcate de Ungureanu (foto), Brânzea şi Nichifor. După o prima repriză albă, în care a ratat foarte mult, Unirea s-a impus în repriza secundă, pe fondul unei evidente superiorităţi fizice, victoria câmpinenilor fiind dincolo de orice dubiu.
Unirea a jucat la Vâlcăneşti cu formula: Păpuşoiu - Gratie, Cazan, Neagu, Coman - Creţu, Ţigănuş, Brânzea, Burlacu - Vane, Ungureanu. Au mai jucat: Nichifor şi Fl. Stoica. Partida a fost arbitrată de Andrei Antonie (Breaza), asistat de Alexandru Chivu şi Gabriel Brăilă (ambii Ploieşti), în vreme ce observator a fost Marian Deaconu, de asemenea, din Ploieşti.
Chiar dacă nu a putut fi prezent alături de echipa sa la Vâlcăneşti, antrenorul Marius Pălănceanu era foarte fericit, dar şi realist: "Mă bucur enorm că am început campionatul extraordinar, cu o victorie în deplasare cu 3-1 şi mă bucur că s-a văzut încă de la primul joc pregătirea fizică bună pe care am făcut-o şi înaintea acestui sezon. Este o victorie, mai ales pentru moral, de mare importanţă, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ şi să fim conştienţi că ne aşteaptă acasă un joc greu cu CS Brazi, mai ales că ei au luat bătaie în această primă etapă, pe teren propriu, de la Avântul Măneciu", a declarat antrenorul formaţiei Unirea Câmpina, Marius Pălănceanu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu