luni, 22 februarie 2010

Augustus Constantin va sta 8 etape şi nu va mai arbitra în prima ligă până la vară

Comisia Centrală a Arbitrilor a avut de furcă încă din prima etapă a returului. Pentru că nu a acordat un penalty şi o eliminare la meciul Dinamo - Universitatea Craiova, arbitrul Augustus Constantin (foto) va sta nu două etape (cum pare a sugera fotografia alăturată), ci opt! Mai mult, nu va mai arbitra în acest sezon în prima ligă, ci după cele opt etape de suspendare doar în a doua şi a treia ligă a României. Dar iată comunicatul remis presei de CCA:
"Întrunit în data de 22.02.2010, Biroul Executiv al CCA a luat următoarele hotărâri:
La jocul Dinamo Bucureşti - Universitatea Craiova din cadrul etapei a XVIII a Ligii 1, arbitrul Augustus Constantin nu a acordat în minutul 12 o lovitură de pedeapsă în favoarea echipei Universitatea Craiova şi nu l-a eliminat pe jucătorul care a comis abaterea, acesta împiedicând deplasarea către poarta adversă a unui adversar într-o o situaţie clară de înscriere a unui gol. Urmare a acestui fapt arbitrul Augustus Constantin a fost reţinut de la delegări pe o perioadă de opt (8) etape, după care va fi delegat la jocuri din Liga 2 şi 3 până la sfârşitul campionatului.
La jocul Politehnica Iaşi - Rapid Bucureşti din cadrul etapei a XVIII a Ligii 1, arbitrul asistent Liviu Ciubotariu nu a semnalizat în minutul 58 un ofsaid evident la jucătorul Păun (Politehnica Iaşi) din care s-a şi înscris golul doi al echipei gazdă. Urmare a acestui fapt arbitrul asistent Liviu Ciubotariu a fost reţinut de la delegări pe o perioadă de opt (8) etape, după care va fi delegat la jocuri din Liga 2 şi 3 până la sfârşitul campionatului".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu