sâmbătă, 27 februarie 2010

Handbalistele de la Proviţa de Sus vă oferă un mărţişor sportiv sâmbăta viitoare

Handbalistele de la Şcoala Generală "Mitropolit Pimen Georgescu" din Proviţa de Sus, antrenate de Mihai Burlacu, au continuat seria partidelor amicale, încercându-se astfel închegarea unei echipe cât mai omogene care să participe din sezonul viitor la competiţiile naţionale organizate la categoria lor de vârstă.
Astfel, handbalistele din Proviţa de Sus au jucat recent la Sinaia, în faţa echiepi şcolii Generale nr. 1 din "Perla Carpaţilor". A fost doar un galop de sănătate pentru elevele lui Mihai Burlacu, care şi-au spulberat adversarele cu scorul de 22-2.
Acum, sâmbăta viitoare, pe 6 martie, de la ora 12.00, la sala de sport a Colegiului Naţional "Nicolae Grigorescu" din Câmpina, handbalistele de la Proviţa de Sus vor disputa un meci amical în faţa mult mai titratei echipe a clubului HC Activ Ploieşti, care activează deja în campionatul naţional. Acest meci se constituie nu numai într-un util test de verificare pentru echipa de handbal din Proviţa de Sus, dar şi într-un cadou pe care fetele antrenate de Mihai Burlacu au ţinut să-l facă publicului câmpinean, care a fost alături de ele la majoritatea competiţiilor pe care le-au organizat la sala "Grigorescu". Prin intermediul nostru, micile handbaliste vă invită sâmbătă, 6 martie, de la ora 12.00, la sala "Grigorescu" pentru a vedea un atractiv spectacol sportiv. Aşa că luaţi-vă prietena, soţia sau fiica şi veniţi la sală pentru a le oferi un cadou deosebit femeilor din viaţa dumneavoastră de 8 martie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu