marți, 18 mai 2010

Semifinală întreruptă!

Una dintre semifinalele fazei judeţene a Cupei României, cea de pe Stadionul "Prahova" din Ploieşti, dintre Progresul Bucov (Liga B Prahova) şi Tricolor Varniţa (Liga C Prahova), s-a încheiat încă dinainte de pauză!
Ce s-a întâmplat? În minutul 43, la scorul de 1-0 pentru Progresul Bucov, un jucător de la Tricolor Varniţa a fost avertizat perfect justificat, după care a avut o discuţie dură cu arbitrul Valentin Marinică, la capătul căreia acesta i-a arătat direct cartonaşul roşu! S-a iscat un meleu, iar portarul formaţiei Tricolor Varniţa, venit în mare viteză din propria poartă, l-a lovit pe Marinică, determinând întreruperea definitivă a jocului!
La acest moment, arbitrul şi observatorul Octavian Bălteanu încă mai scriu la rapoartele lor despre acest incident şi având în vedere verticalitatea celor doi este de aşteptat ca rapoartele lor să descrie exact ceea ce s-a întâmplat. Apoi, comisiile vor trebui să-şi facă datoria, iar astfel de huligani să nu mai aibă de-a face cu fotbalul prahovean.
Mai mult, am aflat că acest purtător de echipament, care l-a lovit pe arbitrul Marinică, ar fi în viaţa de zi cu zi... jandarm! Astfel că se fac presiuni puternice asupra arbitrului Valentin Marinică pentru a nu-l acţiona în justiţie pe agresor, care şi-ar putea pierde serviciul... Incredibil!!!

UPDATE - Portarul jandarm de la Varniţa nu este singurul care l-a lovit pe Marinică! La faza respectivă, a mai fost avertizat pentru proteste şi Alexandru Radu, care apoi l-a scuipat pe Marinică fiind direct eliminat! Apoi, arbitrul a fost lovit cu pumnul în plină figură de portarul Cristian Constantin, moment în care arbitrul a căzut la pământ. Aici a mai fost lovit de jucătorul eliminat deja, Alexandru Radu, care l-a călcat pe ceafă şi l-a lovit cu piciorul. Mai mult, în acel moment au intrat pe teren şi spectatori ai echipei din Varniţa, lucrurile fiind foarte aproape să degenereze într-o bătaie generală. Cu sprijinul altor arbitri, prezenţi la teren, dar şi al celor doi asistenţi, Dragoş Pantilie şi Ştefan Călăraşu, care s-au implicat imediat în această dispută, lucrurile s-au mai potolit. Arbitri s-au retras spre centrul terenului şi a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de poliţie, după 15-20 minute, pentru ca aceştia să poată părăsi cât de cât în siguranţă suprafaţa de joc. Pe tunel şi pe culoarul de la cabine a urmat o altă serie de înjurături şi scuipături... Culmea, totul din partea unei echipe care îşi doreşte promovarea în liga secundă a fotbalului prahovean! Dar, poate cel mai grav lucru, principalii atacatori ai arbitrului Valentin Marinică au fost doi jucători care sunt jandarmi - Alexandru Radu şi Cristian Constantin. Poate ar fi interesat de aflat un punct de vedere urgent al Jandarmeriei, având în vedere că arbitrul se va îndrepta cu plângere penală împotriva celor doi jucători agresori.

UPDATE 1 - În cele din urmă, după mai multe verificări, am aflat că doar Cristian Constantin este jandarm!
Voi reveni pe măsură ce am date noi.

6 comentarii:

  1. sa nu-l ierte pe taranul jandarm huligan !!Pai el care trebuia sa restabileasca ordinea...ce face..bate arbitrul !!!Afara cu el din Jandarmerie..CIOMAGARUL !

    RăspundețiȘtergere
  2. asa se intampla cand se trimit arbitrii fara experienta;)...oricum trebuie sa se faca ceva cu acesti tzarani...si sigura solutie ar fi...sa avem calitate nu cantitate...stiti la ce ma refer..multumesc!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Alexandru Radu ala daca nu ma insel in etapa trecuta a cupei cu CS Brazi, l-a lovit cu pumnul pe junioriul celor de la Brazi, A. Stoica, nefiind sanctionat de care arbitrul meciului!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi pare rau ca nu am filmat tot ce s-a intamplat acolo..

    RăspundețiȘtergere
  5. trebuia sa filmezi,ce s-a intamplat,lasa-mi un id ca vreau sa vb cu tine

    RăspundețiȘtergere