sâmbătă, 31 iulie 2010

Bilanţ foarte bun în iulie pentru atleţii câmpineni de la Colegiul "Istrati"

Luna iulie a fost una foarte benefică pentru atleţii de la Colegiul Tehnic "Constantin Istrati" Câmpina, unde secţia de sport este condusă de mulţi ani de profesorul Nicolae Pavel.
Astfel, la finala Campionatului Naţional pentru Juniori II, desfăşurată în perioada 9 - 10 iulie, la Bucureşti, pe stadionul "Iolanda Balaş Soter", atleţii câmpinenia u înregistrat următoarele rezultate:
Ştefan Moise (antrenor Nicolae Pavel), locul I, aruncarea suliţei, 63,02m;
Constantin Gaiţă (antrenor Nicolae Pavel), locul II, aruncarea suliţei, 61,05m;
Anita Dumitraşcu (antrenor Simona Pavel), locul IV, săritura în înălţime, 1,60m, juniori III.
Această finală s-a constituit şi în criteriu de selecţie pentru Campionatele Balcanice de Juniori II, care vor avea loc la Edirne, în Turcia, în perioada 7-8 august, din lotul naţional al României făcând parte şi câmpineanul Ştefan Moise, campionul naţional al probei de aruncarea suliţei.
Campionatul Naţional de Juniori II, probe combinate, şi-a desemnat câştigătorii în finala din 11 - 12 iulie, de la Bucureşti, de pe stadionul "Iolanda Balaş Soter". Aici, Monica Badea (antrenor Mihaela Marin) s-a clasat pe locul III, în proba de heptatlon, cu 5.335 puncte.
În fine, pe 22 şi 23 iulie, în cadrul finalei Campionatului Naţional de Juniori III, sportivii câmpineni au înregistrat următoarele rezultate:
Anita Dumitraşcu (foto) (antrenor Simona Pavel), locul I, săritura în înălţime, 1,62m;
Alexandru Albulescu (foto) (antrenor Nicolae Pavel), locul I, aruncarea discului, 50,27m; locul IV, aruncarea greutăţii, 14,46m;
Adrian Goşu (antrenor Nicolae Pavel), locul V, aruncarea greutăţii, 13,31m.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu