marți, 27 iulie 2010

Cât de penibil e Crângaşu...!

Silviu Crângaşu a avut o conferinţă de presă în care a făcut mai multe anunţuri, inclusiv cel oficial legat de înlocuirea lui Cristian Nica în funcţia de preşedinte al Comisiei Judeţene de Arbitri cu Marian Deaconu.
"Am avut motive întemeiate, spun eu, plecând de la incompatibilitatea lui Nica, apoi am vrut o structură mai completă de conducere, cu foşti arbitri de prim- eşalon implicaţi. Nica a fost ferm, refuzând să lucreze cu altcineva decât adjuncţii lui, iar eu nu sunt de acord ca foşti arbitri de Liga I să stea pe tuşă, iar cei de divizia C să fie şefi. Am tăcut din gură, fiind atacat dur în ultimul timp. Nu va mai fi aşa! Aştept şi sunt pregătit să fac faţă, ca activitate a AJF, oricărui protest. Cine-i incită însă, îi învaţă prost", a declarat Silviu Crângaşu.
Cel mai simplu comentariu la această declaraţie ar fi: "Penibil!"
Nica este antrenor la o grupă de juniori a clubului Chimia Brazi, dar conducea o grupă de juniori şi când a fost investit în funcţie de acelaşi Crângaşu. Atunci, nu era incompatibil? Cât despre apropierea dintre Crângaşu şi clubul Conpet, aceasta este atât de evidentă încât Crângaşu ar fi trebuit să plece demult!
Implicarea arbitrilor care au activat în primul eşalon... În urmă cu un an, când a mai fost o tentativă de înlocuire a lui Nica, se acceptase numirea a doi vicepreşedinţi din rândul actualilor membri ai Comisiei Judeţene, dar totul a picat pentru că nu a mai fost de acord... Crângaşu! Când a greşit Crângaşu? Atunci sau acum? Dar unde au fost aceşti foşti arbitri până acum? Şi apoi, când a arbitrat Mihai Ion la Liga I? Şi mai sunt şi alţii... Dar este acesta un criteriu corect? Poate sunt arbitri şi din alte eşaloane care au calităţile necesare pentru a conduce o comisie sau pentru a forma arbitri... Astfel, Comisia Centrală a Arbitrilor nu a fost şi nu este condusă numai de cei care au fost numărul unu în arbitraj la un anumit moment dat. Spre exemplu, regretatul George N. Gherghe nu a fost un arbitru de top, dar a fost un adevărat patriarh al arbitrajului românesc! Sau, poate, Silviu Crângaşu a uitat ce-i datorează acestui om... Sau doctorului Vlaiculescu...
Crângaşu se plânge că este atacat. Va fi în continuare atacat atâta vreme cât orice huligan care loveşte un arbitru, duce sacoşa unde trebuie şi are legitimaţia imaculată la rubrica "sancţiuni"! De ce? Păi dacă Silviu Crângaşu se pretează şi să ia pâine de la o echipă (Nu-i aşa, domnule Crângaşu? Sau vreţi să detaliez?) ce să mai vorbim de orice altceva?!
Crângaşu susţine că este pregătit pentru orice fel de protest. Se bazează pe sprijinul din alte judeţe? Se bazează pe aceleaşi judeţe şi la votul pentru funcţia de vicepreşedinte al FRF? Atunci... are şanse mici... Iar acela ar putea fi începutul sfârşitului pentru "epoca de aur" Crângaşu!

2 comentarii:

  1. asha a facut foamea??? a luat paine??detaliaza te rog...sa vada toti ce fomist pastoreste AJF-ul..

    RăspundețiȘtergere
  2. nu trebuie sa ne mire nimik , eu jok si fotbal pe langa faptul ca sunt arbitru , avem un jukator foarte violentin echipa care a lovit mai multi arbitri la viata sa de fotbalist si joaca bine mersi in continuare , akum sa ma potolit o data cu varsta insa .........

    RăspundețiȘtergere