duminică, 29 august 2010

Tudor, Balaj şi Deaconu, la cursul UEFA din Slovenia

Comisia de Arbitri a UEFA organizează în perioada 30 august - 2 septembrie, în Slovenia, un curs pentru arbitri de elită din Europa, la care participă toţi cei care vor arbitra în această toamnă în grupele Champions League şi Europa League. Alături de arbitri din Europa care au fost la recent încheiatul turneu final al Cupei Mondiale din Africa de Sud şi de toate numele mari din arbitrajul european se vor afla şi trei români. este vorba de Cristian Balaj, nominalizat pentru a conduce partide în grupele Champions League, şi Alexandru Tudor şi Alexandru Deaconu, care vor fi delegaţi în grupele Europa League.
Iată că dacă la nivelul echipelor, România are câte o singură reprezentantă în fiecare competiţie, în schimb, la arbitri stă ceva mai bine.
Principalul scop al cursului UEFA din Slovenia va fi uniformizarea arbitrajului în şase (un central, doi asistenţi, doi adiţionali şi o rezervă), toţi cei prezenţi urmând a susţine şi probele fizice.
Se aşteaptă veşti cât mai bune de la cei trei arbitri români şi apoi delegări cât mai multe, pe lângă meciurile din grupele celor două competiţii europene intercluburi, fiind de aşteptat ca cei trei arbitri români să primească meciuri şi în preliminariile EURO 2012.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu