vineri, 24 septembrie 2010

200 lei, sancţiunea de la AJF pentru violenţele la adresa arbitrilor!

V-am relatat cu câteva zile în urmă una dintre ultimele isprăvi ale huliganilor de pe maidanele prahovene, de la Stoieneşti. Reamintesc că atunci totul s-a soldat cu urmărirea cu maşina a brigăzii de arbitri, după violenţele de pe teren. Întreaga poveste aici.
Ei bine, Comisia de Disciplină a decis ca în locul unei cuvenite excluderi din competiţie a acestei echipe, să se aplice o sancţiune cu "enorma" sumă de... 200 lei!!!
O astfel de sancţiune ar putea fi încadrată cu uşurinţă la... "favorizarea infractorului" sau "complicitate", pentru că acest gen de sancţiuni simbolice nu fac altceva decât să contribuie la escaladarea violenţelor pe maidanele Prahovei.
În schimb, jucătorul vinovat a primit o sancţiune de un an, dar aşa cum este obiceiul la AJF-ul lui "don Lică", huliganul va putea reintra până la sfârşitul turului sau - pe fals - chiar şi mai devreme! Ce înseamnă porcăria asta cu suspendarea pe o anumită durată?! De EXCLUDERE nu or fi auzit comisiile lui "don Lică"?! Dacă nu, lăsaţi-ne!!!

Un comentariu:

  1. E criza si pentru echipele huliganilor sau ce?! Cat priveste revenirea pe gazon, inainte de termen, a suspendatului pe un an, cei care ar trebui sa-si faca singuri dreptate, ca haiducii de odinioara, sunt insisi fotbalistii care il recunosc! Ca bietii arbitrii, daca mai zic ceva, risca s-o ia iar pe cocoasa! Da, de... 2 milioane de lei vechi! Ne mai miram de ce unii o duc bine, chiar foarte bine, iar altii, cei mai multi, rau spre foarte rau?!

    RăspundețiȘtergere