luni, 20 decembrie 2010

Astăzi este ziua lor

Daniel Avram
Născut la 20 decembrie 1987, Daniel Avram este un arbitru din loturile judeţene prahovene, care a absolvit Şcoala de Arbitri în anul 2005, iar în acest an a debutat deja la meciuri în prima ligă judeţeană.
Primul din stânga, alături de Amorăriţei şi Pantilie, la meciul amical Unirea Câmpina – Petrolul Ploieşti, în această vară


Constantin şi Daniel Avram (ei ştiu care dintre ei este fiecare)
 Constantin Avram
Este fratele geamăn al lui Daniel Avram. Aşadar s-a născut tot la 20 decembrie 1987 şi s-a apucat de arbitraj în acelaşi an ca şi fratele său. Din păcate, în vara anului trecut, atunci când se întorcea de la un  meci, a suferit un accident rutier destul de grav, care l-a îndepărtat de gazon pentru mai multă vreme, recuperarea sa continuând şi în momentul de faţă.
Pe stadionul „Tineretului” din Braşov, doar ca spectator
Hubert Siejewicz
Născut la 20 decembrie 1974, arbitrul polonez Hubert Siejewicz locuieşte la Bialystok şi se află pe lista FIFA din anul 2008. Nu are un palmares internaţional prea bogat şi nu a condus niciodată vreun meci internaţional al unei echipe româneşti. Ultimul meci pe care l-a arbitrat în Europa a fost pe 22 octombrie, în cadrul unui turneu de calificare pentru CE juniori sub 19 ani, Turcia – Kazahstan 5-1.
Eliminare într-un meci din campionatul polonez
Înaintea meciului Lech Poznan – Legia Varşovia, din acest an

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu