marți, 14 decembrie 2010

Tudor arbitrează la Leverkusen

Joi, 16 decembrie, în ultima zi a grupelor Europa League, partida Bayer Leverkusen - Atletico Madrid va fi arbitrată de o brigadă din România. Este vorba de Alexandru Tudor, care va fi ajutat de asistenţii Mikloş Nagy şi Aurel Oniţă, adiţionalii Marius Avram şi Ovidiu Haţegan şi rezerva Radu Petrescu. De remarcat, dispariţia din brigada lui Tudor a asistentului ploieştean Cristian Nica, cel care pentru prima oară în ultimii opt ani nu a mai figurat nici în topurile de specialitate ale Comisiei Centrale a Arbitrilor. În acest sezon, în grupele Europa League, Tudor a mai condus partidele Gent - Lille 1-1 şi Manchester City - Lech Poznan 3-1.
Partida Bayer Leverkusen - Atletico Madrid va avea loc de la ora 20.00 (ora României), pe "BayArena" din Leverkusen. Mai multe detalii despre "BayArena" şi despre Leverkusen, într-o postare anterioară pe Sport Câmpina.
Gazdele ocupă primul loc al Grupei B cu 11 puncte, în vreme ce oaspeţii se află pe locul al treilea, cu 7 puncte, dar la egaliatte de puncte cu formaţia de pe locul secund, Aris Salonic, cea care întâlneşte de la aceeaşi oră, pe teren propriu, "lanterna roşie" a grupei, Rosenborg.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu