vineri, 21 ianuarie 2011

Marcel Lică revine în corpul de observatori

Constănţeanul Marcel Lică (foto) a primit din partea unei instanţe dreptul de a reveni în corpul observatorilor din ligile naţionale, dar numai ca observator de joc, nu şi de arbitraj. Fost ecuson FIFA şi fost vicepreşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Marcel Lică a fost implicat îm scandalul de corupţie "Penescu", fiind acuzat că ar fi primit
mită 2.000 de dolari la partida FC Argeş - Oţelul, 3-2, din noiembrie 2008. De altfel, Lică a fost în arest preventiv în perioada 22 aprlie - 12 mai 2009. După ce a fost eliberat, Lică a primit dreptul de a reveni în fotbal, mai întâi ca preşedinte al clubului Metalul Constanţa, calitate în care a şi fost prezent miercurea trecută la Câmpina, la întâlnirea reprezentanţilor echipelor din sud-estul ţării cu conducerea FRF.
Următorul termen în procesul lotului "Penescu" este fixat pentru 7 februarie 2011, fiind cel de-a 16-lea termen din acest dosar, în care mai sunt acuzaţi Gheorghe Constantin, Sorin Corpodean, Aurelian Bogaciu, Ionică Serea, Marius Martiş şi Marcel Savaniu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu