luni, 25 aprilie 2011

Încă un meci întrerupt pe maidanele judeţene, din cauza unor acte huliganice

Sâmbătă după-amiază, la Popeşti, s-a jucat partida CS Brazi II Popeşti - Unirea Râfov, contând pentru Liga C Prahova, Seria Ploieşti Municipiu.
În minutul 66, la scorul de 3-0 pentru formaţia gazdă, un spectator a pătruns pe teren şi l-a lovit cu bestialitate pe un jucător al formaţiei oaspete! În această situaţie, arbitrul Răzvan Ioana a decis întreruperea definitivă a jocului şi a consemnat ân raportul său incidentul.
Interesant este că acest incident survine la mai puţin de 24 de ore după un alt incident grav provocat la un meci organizat de CS Brazi. Reamintesc faptul că vineri, la meciul de juniori CS Brazi - AFC Filipeşti, partida s-a întrerupt în urma unei bătăi generale, care a fost generată de spectatorii locali. La postarea despre incindentul incredibil de la meciul de juniori am primit şi un comentariu din partea clubului din Brazi, dar faptul că a doua zi a avut loc un incident ridică serioase semne de întrebare. Oare ce îl mai ţine pe "Don Lică" să ia măsuri severe? Atât de bun o fi "caşcavalul" de la Brazi încât să accepţi cu seninătate toate aceste grozăvii?!
Ar fi o singură soluţie: ori comisiile lui "Don Lică" exclud clubul CS Brazi din toate competiţiile, ori "Don Lică" pleacă! De tot!

3 comentarii:

  1. acelasi mesaj pt don lica ca si cel de la suporterii stelei pt becali......VINDE,PLEACA,MORI!

    RăspundețiȘtergere
  2. adevarul asta este domnule trestioreanu ca de vandut numai are ce,dar urmatoarele.......

    RăspundețiȘtergere