marți, 24 mai 2011

Astăzi este ziua lor

Gheorghe Andrei
Născut pe 24 mai 1955, ploieşteanul Gheorghe Andrei s-a aflat zece ani în lotul divizionar, de la începutul anului 1986 şi până la finele anului 1995, iar în trei mandate a fost preşedinte al Comisiei Judeţene de Arbitri Prahova. De asemenea, a mai îndeplinit funcţiile de vicepreşedinte al Comsiiei Judeţene de Arbitri Prahova, dar şi de vicepreşedinte la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova. În prezent, este observator pentru arbitri la meciurile din Ligile a II-a şi a III-a. De asemenea, este colonel MAI în rezervă, după ce mulţi ani a fost profesor de educaţie fizică la Liceul de Poliţie din Ploieşti.

Mircea Orbuleţ
Născut pe 24 mai 1978, bucureşteanul Mircea Orbuleţ se află de mai mulţi ani în lotul primei ligi. În prima jumătate a anului 2007 a fost la o misiune de pace în Afganistan, fiind plutonier la o unitate a Poliţiei Militare. În plan intern, în iulie 2010 a arbitrat Supercupa României, Unirea Urziceni – CFR Cluj, cu Marius Avram la centru. De asemenea, în anul 2010 a avut 5 jocuri internaţionale: Irlanda de Nord – Spania 0-4, Irlanda de Nord – Polonia 1-0 şi Irlanda de Nord – Belgia 1-0, la un turneu de calificare în Irlanda de Nord pentru Campionatul European Juniori sub 19 ani; Rabotnicki Skopje – FC Lusitans 5-0, în primul tur preliminar al Europa League, la toate acestea în brigadă cu Marius Avram; Elveţia – Anglia 2-3, în play-off-ul preliminariilor pentru Cupa Mondială Feminină, cu Cristina Dorcioman la centru. În actualul sezon intern, Mircea Orbuleţ a arbitrat 27 jocuri (20 în Liga I, 3 în Cupa României şi 4 în Liga a II-a).
La Skopje, la meciul Rabotnicki – FC Lusitans
În Afganistan
Liran Liany
Născut la 24 mai 1977, israelianul Liany se află pe lista FIFA din anul 2010. La începutul acestui an a arbitrat la turneul final al Campionatului European Juniori sub 17 ani din Serbia, unde a condus partidele Franţa – Anglia 2-2 şi Olanda – România 1-0.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu