duminică, 11 septembrie 2011

Imagini cu brigada lui Robert Stanciu la CSM Câmpina – CS Păuleşti

Partida CSM Câmpina – CS Păuleşti a fost arbitrată de o brigadă  formată din Robert Stanciu (Ploieşti) – Ciprian Geambazu (Buşteni), Cristina Popescu (Ceptura), observator fiind Constantin Miclea, din Buşteni.
Robert Stanciu s-a transferat recent în Prahova din cadrul Comisiei de Arbitri Buzău şi face parte din lotul Ligii a III-a. Prestaţia sa nu a impresionat – destul de teatral în gesturi, cu decizii în compensaţie, dar cele mai importante dintre deciziile sale au avut acoperire regulamentară – eliminarea lui Olteanu şi penalty-ul acordat oaspeţilor în ultimele minute de joc. Iar dacă asupra prestaţiei asistentului Ciprian Geambazu nu planează nici un dubiu, în schimb, oaspeţii au fost foarte supăraţi pe asistentul Cristina Popescu, pentru că nu ar fi un semnalizat un ofsaid la faza golului al treilea al câmpinenilor.

5 comentarii:

  1. cea mai frumoasa arbitra din Romania ,prin frumuseatea ei poate ajunge undeva sus .sa vad ce mai scrieti atunci

    RăspundețiȘtergere
  2. maaaaaaaaaaaaamaaaaaaa ce asistenta ,de unde a aparut ????????? vinoooo si la noi la Sinaia frumoaso ca te astept te pupa SILVIU .nu_i nimic gresesc aia mari dapa_i tu frumusetea mea

    RăspundețiȘtergere
  3. d-m Arbitru vreau eu asistenta ta , ce norocos esti cu asemenea blonda langa tine offfff si voi rautaciosi a gresit ,lasa fata nu fi suparata

    RăspundețiȘtergere
  4. este iubitul ei cel care a fost la centru,cred ca daia nu sa putut concentra. ca am vazuto la un meci la centru si a fost fara probleme.

    RăspundețiȘtergere
  5. cel de la centru este iubitul ei???????????????vine ea la noi la boldesti si nu o sa greseasca

    RăspundețiȘtergere