marți, 22 noiembrie 2011

Aţi auzit de Ştefan Ştefan?!

Sau cum să ajungi de la ginerele lui „nea Titi” la... observator AJF?!
Sub „domnia” lui „Don Lică”, la AJF-ul prahovean s-au întâmplat atâtea fărădelegi încât s-ar putea ţine cursuri întregi atât pentru... procurori, cât şi pentru... manageri!
Ei bine, de curând am mai aflat o „snoavă”, caracteristică AJF-ului. Poate v-aţi întrebat cine sunt cei care devin observatori ai AJF-ului şi stau meci de meci la marginea terenului, în multe cazuri doar pentru a-i proteja pe arbitri, în altele pentru... „a-i scoate”. În general, sunt foşti arbitri, dar în acest „lot” au apărut şi câteva nume... de rezonanţă!
Unul dintre aceste nume este Ştefan Ştefan.
În urmă cu o săptămână a fost chiar observator la un meci de Liga A, Petrolistul Boldeşti – Carpaţi Sinaia. Firesc, vă veţi întreba cine este Ştefan Ştefan, pentru că oricum de el nu a auzit nimeni! Nu ştiţi cine este?! Ginerele lui „nea Titi”! (foto – „nea Titi” sau, oficial, secretarul general al AJF Prahova, Teodor Negoiţă).
Nu este singura sa legătură cu fotbalul... Ştefan Ştefan este jucător la formaţia de renume Real Rio Cocoşeşti (foto – Ştefan Ştefan este trecut la numărul 4), astfel încât „tata-socru” îi aranjează delegările ca observator în funcţie de meciurile Realului! Real Rio Cocoşeşti!
Ce se întâmplă când o etapă eşti arbitru la Real Rio Cocoşeşti şi îl arbitrezi pe Ştefan Ştefan, iar etapa următoare îţi este observator! Doar în fotbalul păstorit de „Don Lică” se poate aşa ceva. Dar chiar aşa...?! Parcă s-a întrecut orice măsură!

8 comentarii:

  1. injura arbitri in teren acest stefan stefan,chiar a fost eliminat de un coleg de al nostru ptr injuriile aduse brigazii,ca mai apoi sa afle ca ii este observator la meci....numai in AJF-ul pastorit de lica mafiotu si titi hotu se poate asa ceva,maine poimaine balaban sau alti huligani de rezonanta din judet vor ajunge observatori de seama in breasla ajf-ului

    RăspundețiȘtergere
  2. dupa ce a ajuns Ciocoiu observator, care se stie ce probleme a avut cu arbitrii, inclusiv cu Crangasu, ce va ma mira?

    RăspundețiȘtergere
  3. stire de ultima ora: Dragos Enache celebrul ultras petrolist si-a depus cerere ptr a deveni observator;incepe de jos de la judet ca mai apoi sa oficieze la nivel national;a vorbit la AJF si din retur va fi un membru marcant al colegiului de observatori din punct de vedere al prestigiului,in carti pentru un loc in colegiu mai este si Viorel Ganea(vrea sa lupte pentru dreptatea arb asistenti)

    RăspundețiȘtergere
  4. k si conducator de club o fi avut ciocoiu probleme cu arbitrii,dar k observator stie ce are de facut pt a nu avea arbitrii probleme si ii sprijina in conducerea jocului in bune conditii,asa k nu mai faceti referiri anapota

    RăspundețiȘtergere
  5. la 42 de ani joaca fotbal ;tu stii sa dai cu piciorul in minge ; tu ce faci pt fotbalul prahovean;

    RăspundețiȘtergere
  6. pai tocmai asta zic: daca e asa de bun la fotbal, sa ramana acolo, dar nu observator! pt ca nu e corect!

    RăspundețiȘtergere
  7. pentru a-ti satisface curiozitatea am sa-ti spuñ-ca stefan stefan are absolvite 2facultati dintre care una este cea de drept,lucreaza de20 de ani in ministerul de interne pe care l-a si reprezentat pe plan sportiv la nivelul tarii sieste fotbalist legitimatde20 de ani.este un om integru si-i place aceasta activitae si in final iti spun cajumatate dintre oservatorii actuali sunt sub valoare acestui om.

    RăspundețiȘtergere
  8. spunei anonimului care a scris ca stefan stefan afost eliminat ca minte si atunci cand scrie un comentariu sa nu mai fie rau intentinat

    RăspundețiȘtergere