duminică, 20 noiembrie 2011

CSM Câmpina – Unirea Urlaţi 1-0

Marcator: Budileanu 44-11m.
CSM Câmpina: Lepădatu – A. Burchi, Gânju (cpt), G. Radu, Zăpodean – Olteanu (64 Hromei), Budileanu, Ilioiu, Stroe (50 Dârstaru) – Negreanu (50 Vintilă), M. Mihai (80 Negoiasă). Rezerve neutilizate: Boşilcă – Necula, Safta. Antrenori: Ion Burchi (principal), Robert Stoica (secund).
Unirea Urlaţi: Gh. Radu – Fl. Ghiţă, Marodin, Iordache, Dan (80 M. Ionică) – Georgescu (85 I. Ghiţă), N. Ghiţă (cpt), Butoi, Suditu – Elisei, Rob (67 Chiriţă). Rezerve neutilizate: M. Vasile – Mărăşescu, Ungureanu, Juju. Antrenor principal: Ion Radu.
Cartonaşe galbene: G. Radu 15, M. Mihai 22, Budileanu 89 – Elisei 43, Gh. Radu 44.
Arbitri: Marcel Marin – Gabriel Brăilă, Alexandru Ilie (Ploieşti).
Observator: Mihai Ion (Ploieşti).
Cu vreo 20 de minute înaintea orei 11.00 ceaţa era stăpână peste arena „Poiana” şi nu ar fi permis disputarea partidei, pentru că nu se vedea de la o poartă la cealaltă. Ceaţa s-a mai ridicat, dar jocul celor două echipe, mai ales al gazdelor, formaţia mai bine clasată şi de la care se aştepta să dea tonul disputei, a rămas în ceaţă...
Începutul jocului a fost destul de anemic,
primele ocazii importante apărând abia după prima jumătate de oră a partidei. În minutul 31, M. Mihai nu a nimerit poarta din colţul suprafeţei de poartă, iar în minutul 35, Ilioiu a prins un şut bun de la peste 25 metri, dar poartul advers a reţinut în doi timpi. Repriza s-a încheiat cu penalty-ul transformat de Budileanu, după un fault al portarului Gh. Radu asupra lui Negreanu.
După pauză jocul s-a mai dezmorţit, dar iniţiativa a aparţinut tot mai mult oaspeţilor, care au devenit tot mai periculoşi şi l-au transformat pe Lepădatu în cel mai bun om al reprizei secunde. Rob a trimis în minutul 49 un şut de la 14 metri, pe care Lepădatu l-a prins cu dificultate, iar lovitura de cap din minutul 55 a lui Butoi a trecut la o palmă de vinclu. Jocul s-a deschis din ce în ce mai mult, au apărut şi ocaziile, dar nu s-a mai marcat la nici una dintre porţi, astfel încât CSM-ul obţine o victorie chinuită.
La final, jucătorii şi-au aplaudat fanii, care - în pofida frigului - şi-au susţinut favoriţii pe toată durata întâlnirii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu