sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Spectacol handbalistic în sala „Grigorescu”

AS Erigill Proviţa de Sus – Colegiul Tehnic Media Pro Bucureşti 22-22 (8-9)
Cine a avut inspiraţia de a veni sâmbătă la prânz în sala de sport a Colegiului Naţional „Nicolae Grigorescu” din Câmpina pentru a asista la meciul de handbal feminin dintre AS Erigill Proviţa de Sus şi Colegiul Tehnic Media Pro Bucureşti a avut toate motivele să se bucure. Partida contând pentru campionatul municipiului Bucureşti de juniori II a fost un adevărat spectacol sportiv. S-a jucat încrâncenat, dar frumos, iar scorul a fost strâns pe toată durata celor 50 de minute
(două reprize a 25 minute). După ce bucureştencele au condus cu 9-8 la pauză şi cu 21-18 cu 3 minute înainte de final, elevele lui Mihai Burlacu au reuşit o spectaculoasă răsturnare de scor, egalând cu 60 de secunde înainte de final. Bucureştencele au tercut din nou în avantaj când mai erau mai puţin de 40 de secunde de joc, pentru ca golul egalării să vină cu numai 12 secunde înaintea finalului. S-a încheiat 22-22, un rezultat echitabil, care le-a bucurat foarte mult pe fetele antrenorului Mihai Burlacu, dar şi pe cei peste o sută de spectatori care le-au încurajat pe fete.
Cu foarte multe noutăţi în lot, echipa din Proviţa de Sus a jucat pentru prima dată în noul sezon la Câmpina, dând o lecţie celor care se ocupă de sportul din al doilea municipiu al judeţului. Echipa unei comune destul de mici, aşa cum este cazul Proviţei de Sus, reuşeşte să se bată de la egal la egal cu cele mai valoroare echipe de junioare din Bucureşti. Echipa proviţeană a crescut mult în valoare, semn că decizia mutării echipei în campionatul municipiului Bucureşti, unul mult mai puternic decât tentativa de competiţie de la nivelul judeţeului Prahova, a fost una benefică pentru creşterea calitativă a jocului formaţiei Erigill Proviţa de Sus.
Antrenorul Mihai Burlacu a folosit în meciul de la Câmpina întregul lot de jucătoare: Groşescu, Manea, Filip, Duţă, Duricu, Bucur, Apostol, Nechifor, Postelnicu, Lupescu, Chilom, Mărăcine, Strechioiu şi Andrei.

6 comentarii: