duminică, 18 decembrie 2011

Amical: CS Cornu – CSM Câmpina 1-5

Înainte de vacanţa de iarnă, ultimul meci de fotbal din anul 2011 în care a fost implicată o echipă din Câmpina a avut loc în această dimineaţă la Cornu. S-au aflat faţă în faţă CS Cornu (locul 12 în Seria Vest a Ligii B Prahova) şi CSM Câmpina (locul 4 în Liga lu’ Lică).
A fost un meci frumos, chiar dacă a avut un aer de vacanţă, în care câmpiunenii au dominat cu maximă autoritate disputa, mai ales în prima repriză, atunci când au marcat de nu mai puţin de 5 ori. În pluis, CSM-ul a făcut senzaţie cu doi camerunezi aflaţi în probe,
unul de 16 ani, altul de 18 ani, pe numele lor, Shticik şi Blanc Traore. De altfel, acesta din urmă a marcat de două ori, în minutele 3 şi 45, celelalte goluri ale CSM-ului fiind reuşite de Stroe (min. 14), Olteanu (min. 20) şi Hromei (min. 22). Singurul gol al gazdelor a venit în minutul 48, prin R. Burlacu, jucătorul Unirii Câmpina fiind aproape de un împrumut la formaţia de la Cornu.
Iată şi echipele din acest ultim joc amical.
CS Cornu: Popescu – Diaconu, Zidaru, Andone, Cârstei, Hornea, I. Vane, R. Burlacu, Heroiu, Constantinescu, Mitrea: Au mai jucat: Antal – Duşescu, Dobroiu Chiorcău, Ad. Burlacu. Antrenor: Andrei Ionescu.
CSM Câmpina: Lepădatu – A. Burchi, Gânju, G. Radu, Zăpodeanu, Ilioiu, M. Mihai, Olteanu, Stroe, Shticik, Blanc Traore. Au mai jucat: Boşilcă – Bej, Hromei, Safta, Dârstaru, Negoiasă, Burloiu, Budileanu, Necula, Vintilă, Negreanu. Antrenor:Ion Burchi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu