sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Victorie de răsunet şi spectacol handbalistic de excepţie

HC Erigill Proviţa de Sus - AS "Marian Cozma" Bucureşti 27-22
Primul meci oficial de handbal din Câmpina în anul 2012 a însemnat un spectacol de calitate deosebită, care - în plus - a adus şi o victorie extrem de importantă pentru junioarele de la GC Erigill Proviţa de Sus. Adversarul a fost unul de calibru şi de... renume: clubul AS "Marian Cozma" Bucureşti, care fiinţează pe lângă clubul Dinamo Bucureşti şi a fost înfiinţat de Petre Cozma, care este şi antrenorul echipei de junioare, în memoria fiului său, Marian Cozma, handbalistul ucis la Vezsprem, în Ungaria.
În prima repriză, partida a fost destul de echilibrată, ambele echipe
trecând alternativ la conducere pe tabela de marcaj, dar la diferenţe mici, de unu-două goluri. Bucureştencele au fost la pauză în avantaj, 12-10. În repriza secundă, proviţencele antrenate de Mihai Burlacu s-au dezlănţuit, au întors rezultatul şi chiar dacă au ratat pe parcursul meciului cel puţin 6 aruncări de la 7 metri au izbutit o victorie extraordinară, la 5 goluri diferenţă: 27-22. Un spectacol agreabil, electrizant pentru cei câteva zeci de specttaori care au luat sâmbătă la prânz drumul sălii de sport a Colegiului Naţional "Nicolae Grigorescu".
Iată şi echipele folosite:
HC Erigill Proviţa de Sus: Theodora Groşescu, Oana Chilom, Ana Maria Andrei, Andreea Apostol, Elena Strechioiu, Ramona Mărăcine, Andra Postelnicu, Sorina Duricu, Elena Nechifor, Teodora Bucur, Maria Lupaşcu, Alexandra Manea, Adelina Filip, Loredana Duţă. Antrenor: Mihai Burlacu.
AS "Marian Cozma" Bucureşti: Diana Popescu, Elena Popescu, Mădălina Vârvoreanu, Maria Sebe, Alexandra Chiriac, Mihaela Ionescu, Ioana Putinică, Elena Nistor, Cristina Balcan, Cristina Matei, Nicoleta Iancu, Alis Popescu, Loredana Chiriac, Andreea Păun. Antrenor: Petre Cozma.
Au arbitrat: Mariana Aguleriu, Vladimir Teglaş (ambii din Ploieşti).
Antrenorul bucureştencelor, Petre Cozma
Elena Cosmoiu, primarul Proviţei de Sus, a urmărit meciul alături de Ion Mircea, fost consilier local câmpinean şi un mare pasionat al tuturor sporturilor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu