marți, 24 aprilie 2012

Carpaţi Sinaia - CSM Câmpina 0-3

Sinăienii şi-au pus mari speranţeîn meciul cu CSM Câmpina, sperând să poată obţine o victorie facilă, care să-i scoată din zona periculoasă a clasamentului. Nu a fost deloc aşa, trupa lui Ion Burchi aliniind cea mai bună formaţie a momentului şi jucând curat, ceea ce a dus la o diferenţă consistentă şi pe tabela de marcaj. M. Mihai (foto), Vintilă şi Zăpodean au înscris golurile care au conturat o victorie la scor de neprezentare a formaţiei câmpinene.
Dincolo de succesul în sine, important de altfel, ar fi de consemnat apetenţa ofensivă a lui Marius Mihai, care intrase într-un con de umbră, dar iată că înscrie într-un al doilea meci consecutiv, după ce tot cel reuşise sngurul gol al victoriei cu Avântul Măneciu din etapa trecută.
Antrenorul Ion Burchi a jucat la Sinaia în formula: Boşilcă - G. Radu, Gânju (cpt), Zăpodean - Budileanu, Stroe, Ilioiu, Burloiu, B. Olteanu - Blanc, M. Mihai. Au mai intrat: Hromei, Vintilă, Ad. Burchi şi Negoiasă.

Un comentariu:

  1. ca de obicei pe unde mergem arbitrii cum ne prind ne toaca marunt .felicitari echipei pentru joc ,desii se rateaza f mult si felicitari galeriei care ca de obicei este "cool '"

    RăspundețiȘtergere