sâmbătă, 28 aprilie 2012

Unirea Urlaţi - Unirea Câmpina 1-1

Liderul a avut parte de o deplasare foarte dificilă la Ceptura, în faţa formaţiei Unirea Urlaţi, foarte motivată să scoată un rezultat cât mai bun. Câmpinenii au deschis scorul prin Ciobanu (foto), care a avut după alte câteva minute şi o bară, alte ocazii fiind semnate de acelaşi Ciobanu şi Bărăgan, în vreme ce singurele probleme la poarta lui Daniel Şandru au venit pe final, atunci când jucătorii de la Urlaţi au aruncat numeroase mingi în faţa porţii câmpinene. La una dintre acestea, în al 5-lea minut de prelungire a reprizei secunde, Elisei a ştiut să se strecoare pe lângă B. Şandru şi să obţină o lovitură de pedeapsă, care a stabilit rezultatul final, 1-1.
Unirea a jucat la Ceptura cu: D. Şandru - A. Stoica, Neagu, B. Şandru, Zecheru - Cernea, Lambă, Bărăgan, Filip - Bica, Nichifor. Au mai jucat: Ciobanu, Dobrescu, G. Ghiţă şi Ungureanu.

4 comentarii:

  1. este vina conducerii, nu a lui crangasu. ce mai cauta telegescu si manescu? mara, scapa de ei cat poti de repede

    RăspundețiȘtergere
  2. eu cred ca invers sta treaba mara lasa-ne ca nu esti cond bun pierzi baraju term pe locul 3 sau 4

    RăspundețiȘtergere
  3. unirea urlati este o echipa buna si a demonstrato si in meciul de sambata este una din putinele echipe care a incurcat liderul unirea campina

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu cred ca mara e problma acolo;) nu manescu sau telegescu;) o spune unu kre a fost acolo in echipa asta...unu din interioru` echipei;)

    RăspundețiȘtergere