vineri, 8 iunie 2012

Avântul Măneciu - Unirea Câmpina 1-3

Cu titlul de campioană în buzunar, Unirea Câmpina a făcut la Măneciu doar un util antrenament cu public înaintea meciului de baraj pentru promovarea în Liga a III-a. Avântul Măneciu nu a pus nici o problemă formaţiei câmpinene, care s-a distanţat de adversar pe tabela de marcaj prin golurile reuşite de Ciobanu (foto) - 2 şi Filip.
Antrenorii Costin Plăvache şi Marius Palancianu au jucat la Măneciu cu formula: D. Şandru - Zecheru, Neagu (cpt), B. Şandru, Filip - A. Stoica, Lambă, Bărăgan, Cernea - Nichifor, Ciobanu. Au mai jucat: Ungureanu, G. Ghiţă, Coman, Fl. Stoica.

Marţi, câmpinenii merg să-şi vadă la lucru adversara de la baraj
Tot astăzi, la Bucureşti, au avut loc semifinalele play-off-ului, Termo învingând pe Dinamo III, iar Chitila pe Romprim.
Finala care va stabili adversarul formaţiei câmpinene pentru barajul din 20 iunie va avea loc marţi, 12 iunie, de la ora 17.00, pe stadionul "Juventus" din Bucureşti, între Termo şi Chitila. Întreaga formaţie câmpineană va fi prezentă la meci.
De asemenea, meciul de baraj, din 20 iunie, va avea loc la Snagov, după cum a stabilit organizatorul partidei, AJF Ilfov.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu