joi, 7 iunie 2012

Nu ştiam că motocrosul câmpinean naşte atâtea pasiuni şi orgolii!

"Cu privire la Manta Andrei,acesta a acumulat 11p,asa ca cine a dat rez.e chior nu vede decat numai ce vrea"  - aşa sună un comentariu primit în această noapte, după ce ieri după-amiază am publicat rezultatele înregistrate de motocrosiştii câmpineni la ultima etapă a Campionatului Naţional, desfăşurată week-end-ul trecut la Băicoi.
Că unii sunt în campanie electorală, ştiu, dar de aici şi până la un comentariu de un asemenea nivel, mi se pare, totuşi, cale lungă. Şi ca să nu existe nici un dubiu, sursa ştiri publicată de mine ieri este site-ul oficial al Federaţiei Române de Motociclism:
Iar dacă nici în rezultatele oficiale postate pe site-ul oficial al federaţiei de specialitate nu mai poţi avea încredere, atunci înseamnă că această campanie electorală chiar a luat minţile unora care - probabil - se văd deja pe cai mari la conducere... a orice!

Un comentariu:

  1. De cand a ajuns Metrica sa fie si el candidat la USL, nu te mai intelegi cu el... E din aceeasi categorie cu alde Fratila, Papuc & Co! Vai de ei, dar si vai de noi, ca o sa ne alegem cu ei pe cap!

    RăspundețiȘtergere