miercuri, 12 septembrie 2012

Liga B Prahova, etapa intermediară: Tricolor Varnița - CS Cornu 4-2

În etapa intermediară din această după-amiază, CS Cornu s-a întors învinsă din deplasarea de la Varnița, chiar dacă în minutul 12 elevii lui Andrei Ionescu conduceau deja cu 2-0. Vane (foto), în minutul 7, și Drăgoi, în minutul 12, au marcat pentru corneni și se părea că echipa lui Mara va avea un succes lejer.
Au urmat o serie de greșeli individuale incredibile în apărarea cornenilor, acestea permițând gazdelor să înscrie de nu mai puțin de 4 ori, prin Chiș, minutul 20, Moraru, minutul 35, Taban, minutul 41, și Bălan, minutul 55-11m.
CS Cornu a aliniat la Varnița următoarea formulă de joc:
Bucuroiu - Coman, Drăgan, Cârstei, Stoica, Ungureanu, Băjenaru, Țigănuș, R. Burlacu (cpt), A. Vane, Drăgoi. Au mia jucat: Cârstian - Niță, Dobroiu, Duță.
Sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 17.00, pe teren propriu, CS Cornu va întâlni formația AFC Filipești.

3 comentarii:

  1. Exista o mica greseala: Cornu nu poate conduce cu 2-0 in minutul 12, daca Dragoi a inscris in minutul 20 sau invers ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pt atentionare. Am indreptat greseala.

    RăspundețiȘtergere
  3. Echipa din cornu este de fapt compusa din 10 jucatori de la unirea campina , care au fost obisnuiti sa joace mai sus( alta liga) motiv pt care inca nu s-au acomodat cu terenurile f proaste pe care joaca acum. Si mai este un lucru ........ Daca nu alergi si nu joci la sacrificiu nu ai cum sa promovezi doar din talent sau imaginea fostei uniri. Multa munca si bafta.

    RăspundețiȘtergere